Mozaic Foto

o opera de arta realizata in timp real

de catre participanti

MOZAIC FOTO

Mozaicul Foto creeaza un mozaic digital si/sau fizic din fotografiile realizate in timp real in cadrul unui eveniment. Fotografiile pentru realizarea mozaicului foto sunt preluate automat din urmatoarele surse:

  • cabine foto
  • #hashtag de pe retelele de social media (Facebook, Instagram, Twitter)
  • fotograful evenimentului

Mozaicul foto poate realiza un produs final format atat din logo-uri sau din poze.

Folosind peretele ”fizic”, participantii sunt antrenati in plasarea fotografiilor in locurile special concepute, astfel ca la finalul evenimentului, produsul finit sa prezinte un mozaic complet.

Peretele ”digital” poate fi proiectat pe un ecran, fiecare poza fiind dezvaluita in locul ei corespunzator folosind efecte si tranzitii 3D.

De aproape se pot observa fotografiile individuale, dar de departe se ofera un efect de ”big picture” unde toate pozele individuale contribuie la realizarea unui mozaic foto spectaculos.

MATERIAL DE INSPIRATIE

INSPIRATI-VA DIN MODUL IN CARE CLIENTII NOSTRI FOLOSESC MOZAICUL FOTO PENTRU O GAMA VARIATA DE EVENIMENTE

AM FOLOSIT CU SUCCES OGLINDA MAGICA LA ASTFEL DE EVENIMENTE

Team Building-uri

Nunti

Botezuri

Lansari produse

Conferinte

Lansari albume

Petreceri private

Evenimente mondene

Mall-uri

Evenimente sportive

Petreceri corporate

Petreceri de copii

Evenimente corporate

Petreceri de Craciun

Petreceri tematice

Cluburi

CEL MAI AVANSAT ALGORITM DE PRELUCRARE A POZELOR

Tehnologia din spatele Mozaicului Foto permite producerea de adevarate opere de arta in timp real fara a folosi tehnici distructive precum reducerea opacitatii, de-colorizarea pozelor sau repetarea fotografiilor.

Fiecare fotografie ce este preluata de mozaicul foto este prelucrata instant si in profunzime. Intr-o sutime de secunda, Mozaicul Foto aplica tehnologii de recunostere faciala, profilare a culorilor, decupare inteligenta, determinare ideala a pozitiei fotografie pe mozaicul final fara a manipula imaginea intr-un mod ce ii reduce calitatea.

Exista mai multe tipuri de prelucrare a imaginilor in functie de specificul evenimentului si de modul de interactionare cu mozaicul foto (digital sau fizic). Inclusiv exista posibilitatea ca fotografiile sa fie realizate pe ecranul verde – un modul prin care background-ul verde este inlocuit cu pixeli specifici imaginii ce se doreste a fi obtinuta, astfel incat subiectul pozei este practic nemodificat.

PRELUAREA IMAGINILOR

Mozaicul Foto poate prelua imaginile in timp real folosind mai multe surse simultan.

#HASHTAG

Alegeti un hashtag fun pentru eveniment si spuneti-l tuturor participantilor. Acestia isi fac un selfie, il posteaza cu hashtagul respectiv iar noi putem sa il preluam de pe social media.

CONT DE INSTAGRAM + HASHTAG

Puteti folosi un cont de Instagram, adaugati hashtagul evenimentului iar noi vom prelua automat pozele ce contin hashtagul respectiv.

Call Now ButtonSUNA